miercuri, 13 mai 2009

Rolicitatie.ro - interfata noua si facilitati multiple

Am modificat interfata aplicatiei noastre cu una mai usor de utilizat, mai sugestiva, mai prietenoasa. Totodata am introdus si suport online gratuit.

Acum gasiti anunturile importante pentru dvs in cel mai scurt timp. Setati domeniile dvs de activitate in cateva minute si aveti acces la textul anunturilor de licitatie in cateva secunde (zilnic, prin sistemul de notificare pe e-mail).

Timpul insemna bani, noi am inteles asta. Prin sistemul propus de noi, timpul alocat de dvs cautarii de licitatii este ZERO ! Centralizam toate anunturile din tara (indiferent de susrsa lor de publicare initiala si de tipul procedurii), achizitiile publice din UE, anunturile de atribuire si licitatiile de vanzare.

Rolicitatie.ro este singura aplicatie care va genereaza automat formularele de care aveti nevoie in procesul de participare la licitatii. Acest serviciu, face ca economia de timp sa fie MAXIMA!

Noi cautam, noi va informam, noi va generam formularele, dvs trebuie doar sa alegeti licitatiile la care sa participati.

Rolicitatie.ro este acum aplicatia completa pentru orice utilizator interesat de participarea la licitatii.

imageSuport on-line / chat
Intrebari, nelamuriri...? Intrati in legatura cu un operator.

image Cautare
Cautati licitatii si achizitii publice din
Romania, Uniunea Europeana si alte tari.

image

Notificare
Alegeti domeniile de interes (codurile CPV relevante) pentru a primi zilnic prin e-mail licitatiile publice din Romania, UE si alte tari.

image

Formulare
Generati online formularele necesare in procedurile de achizitii publice.



Accesati si testati www.rolicitatie.ro pentru a va convinge!

Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati direct la tel. 0364-566.966 / 0751.495.371 - Cristian GOG, sau pe e-mail la cristi@rolicitatii.ro



Niciun comentariu: